perjantai 6. elokuuta 2010

Bikinikuvaukset Itä-Helsingissä


Kuvasin viimeisenä lomapäiväni lyhyen setin Helsingin Vuosaaressa. Mallinani toimi Sini joka on tehnyt mallin hommia koko 2000-luvun ajan. Sinin kokemus näkyi hyvin kuvausten aikana. Pääsimme heti hyvään vauhtiin ja saimmekin tehtyä kuvaukset todella nopeasti. Aikaa kuvauksiin ei mennyt kuin noin tunti.
Näissä kuvauksissa tuntui kerrankin menevän kaikki täysin putkeen. Tuloksiinkin olin todella tyytyväinen, vaikka en olekkaan paljoa kuvaillut tämän tyylistä settiä.

Käytin pitkästä aikaa myös Pentaxia kuvauksissa. Salamana toimi Nikonin SB-900 jonka runkojen kanssa. Vaihdoin vain lähetintä rungosta toiseen. Salama toimi yllättävänkin hyvin ja nopeasti verrattuna esimerkiksi Sigman 530 superiin tai Metzin 48 AF-1:n. Asetin salaman manuaali tilaan ja välähtämään täydellä teholla kirkkaan sään takia. Kameran asetin manuaali tilaan ja käytin lyhyintä mahdollista salamatäsmäys aikaa joka Nikonissa on 1/200 ja Pentaxissa 1/180 sekunttia. Radiolaukausimesta johtuen en voinut käyttää TTL-tilaa. Jouduinkin siis tekemään asian vaikeamman kautta ja säätämään kuvaa pelkästään aukon ja ajan suhteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti