tiistai 24. elokuuta 2010

Big Brother 2010 Kick Off

Kävin tiistaina illalla kuvaamassa tämän vuoden Big Brother Kick Offin nauhoituksia Espoossa. Vaikka en olekkaan mikään erityisen suuri BB-fani niin silti olen osallistunut nauhoituksiin kolmena vuonna peräkkäin. Tilaisuus antaa hyvän mahdollisuuden treenata nopea tempoista tilannekuvausta. Toisaalta on myös mukava nähdä tuttuja kuvaajia.

Täksi vuodeksi ohjelma oli uudistunut rankalla kädellä. Talo on nimittäin rakennettu kokonaan uudelleen ja uuteen paikkaan Espoon Kiloon. Myös BB:n juontajat on vaihdettu täksi kaudeksi. Sunnuntain Talk Shown juontajana tänä vuona toimii Susanna Laine ja BB ekstraa luotsaa puolestaan Elina Viitanen.

Kuvasin illan pelkästään Nikonilla. Aluksi käytin Tokinan laajakulmazoomia, mutta melko pian vaihdoin kameran nokalle Nikkorin 18-105mm. Salaman käyttö ja korkea herkkyys mahdollistivat normaali valovoimaisen objektiivin käytön melko hämärässä. Halusin välillä kuvata muullakin kuin laajakulmalla. Olen nimittäin viime aikoina kuvannut aivan liikaa lyhyillä polttoväleilla. Tosin kun kotona muokkailin kuvia niin huomasin, että olin kuvannut suurimman osan kuvista hieman liian suurella herkkyydellä.


KUVIEN KAIKENLAINEN KOPIOIMINEN JA KÄYTTÖ MUUALLA KIELLETTY SOPIMUS TEKNISISTÄ SYISTÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti