lauantai 3. heinäkuuta 2010

03.07.2010 TMK OFF ROAD, Raisio

Lähdin lauantaina aikani kuluksi katsomaan Raisioon Turun moottorikerhon järjestämää offroadtrialkilpailua. Kilpailu järjestettiin Raision moottoriradan ympäristön kallioilla. Kilpailussa oli ideana ajaa maastoon etukäteen merkittyjä reittejä mahdollisimman pienillä virhepisteillä. Virhepisteitä sai muunmuassa peruuttamisista ja reitti merkkeihin koskemisista.


Kilpailu saatiin viedä läpi mukavan kesäisessä säässä. Yleisöä kertyi ratojen varsille juuri sopivasti. Puskaradio näytti toimineen yllättävänkin hyvin tapahtuman mainostus huomioon ottaen. Hyvät radat ja sopiva määrä kilpailijoita piti huolen siitä, että yleisölle riitti katsottavaa koko rahan edestä. Kalustoa oli jälleen paikalla laajalla kirjolla. Suurimman huomion jälleen kerran veivät kuitenkin prototypeluokan monsterit nelipyöräohjauksineen ja isoine pyörineen.

Kuvauksen puolesta reissu meni aika hyvin putkeen lukuun ottamatta yhden kortin tilttaamista ja muuta pientä turhaa säätämistä. Homma helpotti osittain se että pääsin jaksovalvojien luvalla kuvaamaan muutamalle jaksolle myös lippusiimojen paremmalle puolelle.
Ai niin ja tämän reissun opetus oli se, että aina jos salama käyttäytyy vähänkin kummallisesti niin silloin kannattaa vaihtaa patterit. Muutaman kerran tuli ihmeteltyä, että miksi salama ei toiminut niin kuin piti. Molemmilla kerroilla akut loppuivat heti muutaman kuvan jälkeen sekoilun alkamisesta.

Katso kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti