torstai 22. heinäkuuta 2010

Kuvailua Tikkurilassa

Sain sovittua pitkästä aikaan kuvaukset Main kanssa torstai-illaksi. Olemme kuvanneet Main kanssa viimeksi tapahtumien tai työpajojen ulkopuolella helmikuussa 2009. Kuvasimme tuolloin kameraseurani studiolla Kampissa. Nyt olikin siis jo sopiva aika korjata tämä asia kuntoon.

Kuvasimme Tikkurilan lähellä edellisistä blogikirjoituksistani tutulla teollisuusalueella. Yllätyksenä sain huomata, että Mai oli ottanut mukaansa kuvauksiin itsensä lisäksi myös vanhan ystävänsä Kristan. Kristakin oli kuulemma harrastanut malleilleilua satunnaisesti, vaikkakin edellisistä kuvauksista olikin vierähtäny noin kolmisen vuotta.
Tytöt ovat tunteneet toisensa lapsuudesta asti. Tämä näkyi kuvauksissa selkeästi rentoutena ja lievänä estottomuutena tyttöjen välillä. Tämä välittyi myös melko hyvin kuviinkin asti.

Kuvasin kuvauksen pääosin yhdellä salamalla joka oli kytketty kameraan kahdella TTL-johdolla. Jostain syystä langaton ohjaus ei tahtonut oikein toimia niin kuin piti.
Käytin myös osassa kuvista kokoontaitettavaa softboxia pehmentämään valoa. Sainkin softboxilla osaan kuvista mukavan tasapainon salaman ja vallitsevan valon välille.
Illan hämärtyessä kuvasin myös jokusen ruudun kokonaan ilman salamaa, sillä laskeva aurinko loi mukavan pehmeää valoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti