perjantai 21. toukokuuta 2010

Autokuvaukset Perjantai-iltana

Olimme sopineet Carolinan kanssa autokuvaukset perjantaille. Hän on yksi RADALLE.COM:n Babeista tällä kaudella ja kuvissa olevan Mitsubishi Ecplipsen omistaja.
Oli mukavaa pitkästä aikaa paastä rauhassa kuvaamaan autoposeerauksia tapahtumien ulkopuolella. Tapahtumissa, kun yleensä tahtoo olla niin kova kiire, että kuvaaminen menee hosumiseksi. Itse asiassa kun mietin tarkemmin niin en ole kuvannutkaan tämän tyylistä kuvaa noin viiteen vuoteen, jos autotapahtumia ja muutamaa poikkeusta ei lasketa mukaan.

Olen koittanut jo pidemmän aikaa saada järjestettyä kuvauksia naispuolisen mallin kanssa, jolla olisi kuvauskelpoinen auto. Jostain syystä kuitenkin homma on vain jäänyt suunnittelun asteelle. Muutaman kerran on jo kylläkin kuvauspäivä ollut, mutta sitte on joko säiden haltija tai rouva Fortuna pistänyt sormensa peliin.
Mielestäni kuviin tulee lisää sisältöä, jos malli poseeraa oman autonsa kanssa. Yleensähän autotytöt poseeraavat täysin vieraiden autojen kanssa.
Onneksi nykyään autoharrastus ei enään katso sukupuolta ja koulutuslinjaa. Kuva autoharrastajasta Karjala-lippikseen, flanelipaitaan ja repaleisiin farkkuihin pukeutuvana ammattikoululaisena on jo ainakin omasta mielestäni täysin aikansa elänyt. Mikään ei ole niin mukavaa kuin pakan sekoittuminen ja vanhojen mielikuvien murtuminen.

Kuvasin setin Tiedekeskus Heurekan pysäköintialueella, Vantaalla. Käytin jälleen tuttua settiä eli D90:stä Tokinan 12-24mm laajiksella. Valaistuksen hoidin yhdellä SB-900:lla, jonka asetin jalustan päälle ilman pehmentimiä. Kirkkaassa päivänvalossa pehmentimille ei ole niin paljoa tarvetta kuin hämärämmässä. Halusin myös tarkoituksella jälleen kerran sotkea perinteistä autoposeeraus kuvan perinteistä tyyliä. Otin tarkoituksella myös muutamia kuvia oman maasturini kanssa. Eihän sitä aina kaikkea tarvitse tehdä normien mukaan...eihän??? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti