lauantai 8. toukokuuta 2010

07.05.2010 Eurocruising, Vantaa

Kävin taas perjantaina kuvaamassa RADALLE.COM:lle.

Jälleen kerran avattiin pääkaupunkiseudun tuningkausi Vantaan Eurocruisingeilla. Tapahtuma paikkana toimi entinen Motonetin, nykyinen Puuilon pysäköintialue Virkatiellä. Eurocruisingit ovat muodostuneet noin kymmenen vuotisen olemassa olonsa aikana yhdeksi tärkeimmistä tuning kokoontumisista pääkaupunkiseudulla.
Tapahtuman ideana on ollut tarjota vaihtoehto Helsingin perinteisten Jenkkicruisinkien rinnalle. Tänä vuonna Eurocruisingeja tullaan järjestämään vain kaksi kappaletta, joissa molemmissa RADALLE.COM on voimakkaasti esillä. RADALLE.COM on tänä vuonna yksi Eurocruisingien virallisista yhteistyökumppaneista.


Sää tapahtumassa oli mukavan kesäinen eli vettä tuli vaakatasossa ja tuuli kovaa. Säiden haltijan kovasta vastustuksesta huolimatta RADALLE.COM:n teltta saatiin pystyyn sopivasti ennen tapahtuman alkua. Teltta tarjosikin mukavasti paljon kaivattua suojaa sateelta

Kurjasta säästä huolimatta tapahtuma-alue täyttyi ja ihmiset saapuivat tapahtumaan yllättävänkin suurin joukoin. Näemmä tosiharrastajaa ei pieni viima ja sade haittaa, joten tapahtuma saatiin vedettyä kunnialla läpi ja palkinnotkin päästiin jakamaan.

Lisää kuvia

*Päivitetty 16.05.2010*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti