perjantai 29. heinäkuuta 2011

Neste Oil Rally Finland 2011


Kävin tutustumassa ensimmäistä kertaa elämässäni Suomen MM-ralliin. En ole vain saanut lähdettyä aikaisempina vuosina, koska en ole jakasanut ajaa Jyväskylään asti vain rallin takia. Tänä vuonna päätin kuitenkin ottaa itseäni kerrankin niskasta kiinni ja raahautua paikalle. Asiaan tosin vaikutti jonkinverran se, että ralli tuli tänä vuonna vain noin tunnin päähän Pääkaupunkiseudulta.

Kävin siis katsomassa perjantaina 29.7. Lahden Jokimaalla ajettua erikoiskoe numero 10. Rata oli rakennettu Jokimaan raviradan alueelle. Ravirata antoikin hyvän areenan hienolle tapahtumalle. Autot olivat koko ek:n ajan yleisön silmien edessä. Pituutta ek:lla oli tasan kaksi kilometriä.

Kuvasin tapahtuman kokonaan uudemmalla Nikonin (D7000) rungollani. Objektiivina reissussa oli mukana Tamronin halpis telezoomi. Harmikseni vain en ollut muistanut ladata kamerani akkua, joten en kerinnyt saada kortille aivan kaikkia autoja. Muuten kamera toimi niin kuin pitikion. D90:n verrattuna laukaisunopeuden ero oli huomattava. Samoin kaksi kortti paikkaa oli mukava lisä verrattuna vanhaan runkooni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti