lauantai 14. toukokuuta 2011

14.05.2011 RADALLE.com Moottoripyörä special, Ahvenisto

Lauantaina toukokuun puolessa välissä oli jälleen vuorossa RADALLE.com:n tapahtuma. Tapahtuma oli tämän kauden ainut ratapäivä, jossa myös kaksipyöräisillä oli pääsy radalle. Tähän päätökseen oli talven aikana päädytty edellisen vuoden vähäisestä osallistuja määrästä johtuen.

Kaksipyöräisiä saapuikin paikalle ihan mukavasti. Huolimatta tapahtuman painottumisesta moottoripyöriin varikolle ilmestyi myös mukavasti nelipyöräisiä. Tähän tosin vaikutti, se että päivä oli omistettu kokonaan rata-ajoon. Tällä kertaa, kun tapahtumassa ei ajettu Timeattackkia tai Driftailtu. Päivä oli jaettu siis puoliksi autojen ja moottoripyörien kesken. Tämä tuntuikin olevan monen kävijän mieleen.

Kuvasin käytännössä koko päivän jälleen Tamronin 70-300mm telellä. Objektiivin halpa hinta tuli kylläkin jälleen esille lievänä tarkennuksen tökkimisenä ja yleisenä hitautena tarkennuksessa. Alle 200 euron putkelta ei tosin ihmeitä voi odottaakkaan. Kuvat tosin ovat täysin käyttökelposia. Käsittelyä ne kylläkin vaativat hieman enemmän, kuin kalliimmilla putkilla otetut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti