sunnuntai 4. toukokuuta 2014

03.05.2014 RADALLE.com Kaudenavaus


Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna oli jälleen edessä RADALLE.com kaudenavaus. Tällä kertaa ilmassa oli ehkä normaaliakin enemmän jännitystä, sillä tapahtuma järjestettiin täysin uudella Pesämäen moottoriradalla. RADALLE.com:n Kaudenavaus oli myös radan ensimmäinen virallinen tapahtuma. Rata on myös maamme ensimmäinen nimenomaan drifting silmällä pitäen suunniteltu. 


Tapahtuma oli kaksipäiväinen. Lauantaina ajettiin normaali ratapäivä ja TimeAttackia. Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Driftingkilpailut. Itse olin paikalla vain lauantaina osittain sunnuntaille luvatun huonon sään takia. Kylmästä keväästä johtuen sunnuntaille oli luvattu jopa lumisadetta! Lauantai saatiin onneksi ajaa lähes kokonaan aurinkoisessa säässä. 


Käytin tapahtumassa myös ensimmäistä kertaa uutta GoPro Hero3+ Silveriäni. Kiinnitin GoPro:n imukuppikiinnikkeellä ensin autoni sivuikkunaan ja sitten konepellin etureunaan. Sivuikkunaan osoittautui nimittäin huonoksi valinnaksi jo melkein heti sillä ilman virtaukset aiheuttivat aivan järkyttävät kohinat videolle.



Kameran kiinnityspisteen vaihto konepellin etureunaan oli vaikutukseltaan radikaali. Eron huomasi jo heti ensimmäisellä kokeilulla.


Lisää kuvia:
http://jouni.pictures.fi/kuvat/RADALLE.com+Kausi+2014/03.05.2014+Kaudenavaus+2014/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti