lauantai 2. lokakuuta 2010

RADALLE.com Finnish Drift Open All Star 2010

Kävin lauantaina 2.10.2010 kuvailemassa Virtasalmen Motoparkissa järjestettyä driftingkilpailua. Tapahtuman järjetivät yheistyössä RADALLE.com ja Exotic Street Vehicles. Kuten tapahtuman nimestäkin voi päätellä niin tapahtumaan oli koottu maamme parhaimpia kuljettajia yhteen ja samaan kilpailuun.
Tässä onnistuttiinkin yli odotusten sillä kilpailijoita saapui paikalle kaiken kaikkiaan 43 kappaletta. Tämä oli niin Suomen kuin Pohjoismaidenkin ennätys. Osallistuja määrään tosin taisi vaikuttaa tapahtuman huimat palkinnot. Kilpailun pääpalkintona nimittäin jaettiin Nissan Skyline R32 GT-R V-Spec.

Kuvasin tapahtuman suurimmaksi osasksi Nikonin kalustolla. Otin muutamia kuvia aluksi myös Pentaxilla jonka nokalla oli Sigman 170-500mm. Yhdistelmä oli tosi niin raskas, että kävin vaihtamassa Nikoniin. Käytin objektiivina Nikkorin 18-105mm ja salaman SB-900:sta. Salamasta olikin hyötyä jonkin verran illan hämärtyessä. Jouduin myös nostamaan illan myöten kameran herkkyyttä, jotta sain kuvista edes jotenkin päin käyttökelpoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti