lauantai 10. huhtikuuta 2010

Messuilua vapaapäivän ratoksi

Eipä sitä kuvaaja osaa näemmä sittenkään lepäilä laakereillaan pitkään vapaan viikonlopun aikanakaan. Kuulin sattumalta että Helsingin Wanhassa satamassa järjestettiin Kuva & Kamera 2010 messut. Selailtuani messujen nettisivuja päätin lähteä katsastamaan messut. Eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä keksii tai löytää.

Messut tuli kierrettyä melko nopeasti läpi vaikka jäinkin suustani kiinni muutamamaan otteeseen tuttujen ihmisten kanssa. Ehkä mielenkiintoisin asia messuilla oli erään hallin päätyyn rakennettu studio jossa demottiin sekä Elinchromen studiovaloja että Nikonin pikkusalamoita. Studio näytti keräävään mukavasti yleisöä aina demojen aikana. Harmi vain, että tilaa oli niin rajoitetusti.

Pikkusalamademo osoittautui hyvinkin mielenkiintoiseksi. Sain muutaman ideankin tulevaisuuden kuvauksia varten. Sinänsä hienoa, että vihdoinkin pikkusalamat alkavat saamaan enemmän huomiota osakseen myös messuilla. Osa syynä asiaan voi myös olla jonkin aikaa sitten ilmestynyt Mikko Niemelän kirjoittama pikkusalamakirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti